torstai 11. toukokuuta 2017

Hyvää syntymäpäivää minä!

Sunnuntaina oli paitsi Jesse Puljujärven, myös minun syntymäpäiväni (minä tosin olen saanut oman juhlapäiväni kuusi vuotta Puljua aiemmin). Kyseinen päivä meni töiden lomassa, mutta piti ihanasti sisällään myös pientä arjen luksusta. Todelliset 25v juhlallisuudet koin kuitenkin eilen, kun hätäkeskuspäivystäjäksi opiskeleva solukämppikseni oli leiponut mutakakkua, ja vietimme illan urheillen, penkkiurheillen, ja yhdessä aikaa viettäen. :) Vaikka olo ei sunnuntai-aamuna herätessä ollutkaan sen kummempi kuin lauantai-aamuna, on vuodessa tapahtunut varsin merkittäviä elämänmuutoksia, ja monen monta tapahtumaa, jotka tulen varmasti tulevaisuudessa muistamaan. En ollut ehtinyt montaakaan päivää olla 24-vuotias, kun matkustin jännityksen vallassa Kuopioon pääsykokeisiin. Olo oli silloin itse asiassa varsin itsevarma, mutta silti jännitti.

Pääsykokeet toukokuu 2016 - naama punaisena cooperin jäljiltä :D

Olin noin kaksi kuukautta päälle 24 vuotta, kun lähdimme mieheni kanssa ajamaan moottoripyörällä Kööpenhaminaan, ja yhtenä unenpöpperöisenä aamuna silmiäni avatessa hän kysyi, menisinkö hänen kanssaan naimisiin. Vastausta ei tarvinnut sen kummemmin jäädä miettimään. :) 

Skumppaa kihlajaispäivän brunssilta. :) 

Kolmisen kuukautta syntymäpäivieni jälkeen kääntyi auton keula kohti uutta tuntematonta, eli Pelastusopistoa. Intoa oli pää täynnä, mutta samalla varsin kova koti-ikävä. Silloin sanottiin, että puolitoista vuotta menee nopeasti, ja tässähän se tosiaan kovaa vauhtia etenee!

Näiden kahden suuren 24v-tapahtuman lisäksi vuoteen mahtui paljon muitakin merkittäviä tapahtumia. Pääsin kihlajaisreissumme lisäksi kahteen otteeseen ulkomaille (kerran parhaan ystäväni kanssa, ja kerran mieheni perheen kanssa), olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin (erityisesti toki koulussa, mutta myös esimerkiksi ystävien uusiin kumppaneihin), lähipiiriimme on syntynyt uusia vauveleita (joista yksi ihanuus on uusi kummilapseni <3), jne. 

Kaiken kaikkiaan Heini 24-vuotiaana oli oikein onnellinen ilmestys. Päivitetty malli, eli 25-vuotias Heini jatkaa siitä, mihin aiempi jäi - menee naimisiin elämänsä miehen kanssa ja valmistuu toiveammattiinsa. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti