torstai 1. kesäkuuta 2017

Kesälaitumille

Siinä se nyt oli, 2/3 koulua takanapäin ja kesän haasteet edessä! Tällä viimeisellä kouluviikolla tahti oli jo huomattavasti rauhoittunut, ja viimeisten teoriakokeiden sekä tämän päivän 6h kestäneen supersiivouksen jälkeen saamme jäädä ansaitusti kesän viettoon. Itselleni tuntuu lomalta jo pelkästään se, että ravaan tulevan kahden kuukauden ajan Tampere-Espoo -väliä, sen sijaan että joutuisin istumaan puuduttavat tupla-ajan Tampereelta Kuopioon. :D

Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitos on itselleni ihan uusi tuttavuus (niin kuin tässä vaiheessa "uraa" oikeastaan mikä tahansa pelastuslaitos olisi), mutta olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Meidän kesätyöntekijöiden taival alkaa maanantaina kahden päivän perehdytyksellä, ja sitten onkin aika aloittaa 24h työvuorot oman vuoron mukana.

Kesätöiden osalta työllisyystilanne vaihteli paikkakunnasta riippuen todella paljon. Jotkut paikkakunnat olivat myös kesätyöntekijävalintojensa kanssa kuukauden tai jopa kaksi edellä joitain toisia paikkakuntia. Osalla paikkakunnista paikat täyttyivät pelkästään valmistuneista pelastajista. Positiivista oli, että melkein kaikki halukkaat meidän kurssilta pääsivät kesätöihin tälle alalle. Voi kuin työllistyminen olisi yhtä helppoa talvellakin...!

Blogini jatkanee säännöllisen epäsäännöllistä kirjoittelua myös kesälaitumilta. Työelämästä käsin kirjoittaminen on ehkä vähän haasteellisempaa kuin koulusta, vaitiolovelvollisuudesta johtuen. Mutta kesä menee minulla tietyllä tapaa myös syksyyn (ja erityisesti fyysisiin lopputesteihin) valmistautuessa, joten juttua riittänee ainakin siitä. Varta vasten noita testejä ajatellen hommasin itselleni PT:n kesäksi, ja palomies kun kyseinen herra itsekin on, uskoisin lopputuloksen olevan hyvä. :)

Kelistä huolimatta ihanaa kesää kaikille, ja onneksi olkoon valmistuneille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti