maanantai 4. syyskuuta 2017

Fiiliksiä tasan kuukausi ennen Cooperia

Piipahdimme tänään iltapäiväksi harjoitusalueelle kokeilemaan ns. vaihtoehtoisia sammutusmenetelmiä. Muutamaan tuntiin sisältyi useita pieniä demonstraatioita erilaisista sammutustavoista. Oli mukavaa päästä kokeilemaan ja näkemään, miten esimerkiksi huoneistopalon saa sammumaan ihan normaalilla käsisammuttimella. 

Pääsin testaamaan reppumallista sammutinta. :)Ilta meneekin huilaillessa, koska ehdin käydä tekemässä tämän päivän treenin jo aamulla. Pistin juoksumatolla jalkaa toisen eteen. Tänään on tasan kuukausi siihen, kun Cooperista pitäisi pinkoa 2800 metriä. Taas. Juurihan sitä juostiin Cooperia pääsykokeissa ja fiilisteltiin, että nyt ei hetkeen tarvitse. 

Olen koko kesän ja alkusyksyn ajan tehnyt kerran viikossa vetotreenin. Lähdin liikkeelle ihan 100 metrin vedoista, ja nyt viime viikkojen aikana olen juossut jo (reilun) kilometrin vetoja. Tänään halusin vähän kokeilla, missä mennään, joten tein treenin, jossa juostiin ensin 4min tavoitevauhtia, sitten 3min lepoa, ja loppuun vielä 8min tavoitevauhtia. Jos oikeassakin Cooperissa saisi pitää kolmen minuutin huilin, todistettavasti selviäisin! ;) Nyt sitten tavoitteena vain poistaa tuo kolme minuuttia, ja juosta 12 minuuttia yhteen putkeen! Ei kuulosta kovin pahalta, eikö... :P 

Cooper ei suinkaan ole ainoa syksyn aikana suoritettava urheilutesti, mutta kyllä se eniten jännittää. Onneksi se on heti ensimmäisenä alta pois, niin sen jälkeen voi hyvin kääntää katseet seuraaviin haasteisiin! Eikä juoksutreeni onneksi estä sitä, etteikö voisi pitää mielessä myös lihaskuntotestejä ja 100% testiä. 


2 kommenttia:

 1. Olisi kiva kuulla sun ajatuksia ennen tuota 100% testiä ja sitten sen jälkeen. :) Kaikenlaisia tarinoita on kuultu mm. maskiin oksentamisesta��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis, mäpäs kirjoittelen joku päivä tästä pahamaineisesta satasen testistä! ;)
   -Heini

   Poista